Together As One-Professional Hobbies-Together As One

PROFESIONALISME BERMULA DI SINI

My photo
Malaysia
Team ini ditubuhkan oleh gabungan beberapa mahasiswa UKM bersama beberapa mahasiswa IPT lain yang mempunyai minat dan hobi memancing yang kritikal. Pelbagai aktiviti & program memancing telah berjaya dilaksanakan. Visi & Misi Team Joran UKM ialah akan terus merancang pelbagai program memancing & aktiviti-aktiviti lain seperti camping, traveling, jungle trekking & off road ke seluruh pelosok negeri mahupun dunia walaupun tidak lagi bergelar mahasiswa...InsyaAllah!!! ~... The creation of T.J.U.K.M serves as a powerful symbol of unity in a UKM & others IPT still struggling - alumni UKM ...~

Followers

Wednesday, September 9, 2009

Tragedi Belut Berdarah

Macam yang zed janji sebelum ni, Zed telah uploadkan gambar step2 nak menguruskan Belut.heeee

Antara belut-belut yang akan menjadi mangsa.hehehe

kasi potong dia punya kapala...hehehe...Bismillah.

Pastu lapah n buang perut lah...



darah belut ni banyak...patutlah org yang pelihara lintah gunakan belut sebagai makanan utk lintah diorang.

pastu tibalah masa mengelar belut-belut ni...

haaa...cantik kan??hehehe

pastu potong la pendek2...


maaf sbb zed tak amik gambar belut yang telah siap...Zed suka makan belut yang telah digoreng...kalu dibuat sup pun sgt sedap...hehehe

_Posted By Zed Neutron_

5 comments: